Baju Kurung Pesak Gantung Shantung Silk Hijau

Baju kurung pesak gantung berwarna hijau lumut ini menggunakan kain shantung silk (sutera shantung) sebagai materialnya. Walaupon simple tetapi tetap tampak mewah disebabkan material shantung silk lembut yang mempunyai permukaan yang tidak terlalu licin namun nampak lembut dipandang mata. Satu lagi keistimewaan shantung silk ini adalah terletak pada keselesaannya apabila dipakai kerana permukaan material yang lebih lembut dan halus digunakan di sebelah dalam.

pesak gantung sutera shantung hijau

Baju kurung pesak gantung ini sesuai digayakan untuk semua wanita tidak kira yang mempunyai tubuh bersaiz kecil atau pon besar. Ini adalah disebabkan fesyen bahagian bawah labuh baju yang memang sengaja dikembangkan pastinya menarik mata orang yang memandang menjadikannya cukup sesuai untuk melitupi tubuh si pemakai.

baju kurung pesak gantung sutera shantung

Baju kurung sutera shantung ini adalah limited edition eksklusif keluaran Butik Mini Kurung yang pastinya jahitan dijamin kemas, berkualiti dan selesa. Baju kurung pesak shantung silk ini dibuka untuk jualan dengan harga RM120. Sila hubungi butik minikurung untuk mendapatkan baju kurung online atau telefon untuk mendapatkan saiz dan warna pilihan anda.

baju kurung pesak gantung minikurung

Artikel ini dipetik dari http://minikurung.com/online-sale/baju-kurung-pesak-gantung-shantung-silk-limited-edition

5 Responses to Baju Kurung Pesak Gantung Shantung Silk Hijau
  1. junita
    May 23, 2011 | 2:28 pm

    salam,

    baru terperasann …cantik betoi laaa…ada lagi tak kain jenis ni …colour apa yang ada yer tak kisah…kalu ada nak tempah lepas raya pun tak aper …

    • admin
      May 23, 2011 | 2:41 pm

      salam, color yang avail adalah hijau and off white. terima kasih.

  2. aqilah
    June 3, 2011 | 7:39 pm

    salam, admin

    kain mcm nie avail lg x..what colour e…

    n kalo skali with tempah jahit how much would it be?

    • admin
      June 3, 2011 | 7:48 pm

      ya ada lg aqilah.. silk hijau and off white je tinggal.
      baju siap dengan tempah jahit hanya RM120 utk pesak gantung ni.

  3. aqilah
    June 5, 2011 | 11:37 pm

    hijau mcm hijau kat atas e…i think i prefer hijau

Leave a Reply


Wanting to leave an <em>phasis on your comment?

Trackback URL http://jahitbajukurung.com/baju-kurung-pesak-gantung-shantung-silk-hijau/trackback