Baju kurung online Pesak gantung sutera shantung ungu

Baju kurung pesak gantung berwarna ungu ini menggunakan kain shantung silk (sutera shantung) sebagai materialnya. Walaupon simple tetapi tetap tampak mewah disebabkan material shantung silk lembut yang mempunyai permukaan yang tidak terlalu licin namun nampak lembut dipandang mata.

Satu lagi keistimewaan shantung silk ini adalah terletak pada keselesaannya apabila dipakai kerana permukaan material yang lebih lembut dan halus digunakan di sebelah dalam.

pesak gantung sutera shantung ungu up view

Baju kurung pesak gantung ini sesuai digayakan untuk semua wanita tidak kira yang mempunyai tubuh bersaiz kecil atau pon besar. Ini adalah disebabkan fesyen bahagian bawah labuh baju yang memang sengaja dikembangkan pastinya menarik mata orang yang memandang menjadikannya cukup sesuai untuk melitupi tubuh si pemakai.

pesak gantung shantung silk full view

Baju kurung sutera shantung ini adalah limited edition eksklusif keluaran Butik Mini Kurung yang pastinya jahitan dijamin kemas, berkualiti dan selesa. Baju kurung pesak shantung silk ini dibuka untuk jualan dengan harga RM120. Sila hubungi butik minikurung untuk mendapatkan baju kurung online atau telefon untuk mendapatkan saiz dan warna pilihan anda.

pesak gantung mini kurungArtikel ini dipetik dari http://www.minikurung.com

One Response to Baju kurung online Pesak gantung sutera shantung ungu
  1. [...] Baju kurung pesak gantung ini sesuai digayakan untuk semua wanita tidak kira yang mempunyai tubuh bersaiz kecil atau pon besar. Ini adalah disebabkan fesyen bahagian bawah labuh baju yang memang sengaja dikembangkan pastinya menarik mata orang yang memandang menjadikannya cukup sesuai untuk melitupi tubuh si pemakai. [...]

Leave a Reply


Wanting to leave an <em>phasis on your comment?

Trackback URL http://jahitbajukurung.com/baju-kurung-online-pesak-gantung-sutera-shantung-ungu/trackback